Terms and conditions

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de pe acest site, inainte de a face o comanda.
Utilizarea site-ului www.codrinsgallery.com si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Fara nici o notificare prealabila, ENG IMPEX SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul sitelui.

Inregistrarea ca membru

In utilizarea site-ului www.codrinsgallery.com sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati pagina Politica de confidențialitate.

Informatii despre produse si livrare

Va rugam sa tineti cont de faptul ca la produsele de pe acest site, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul se poate modifica. In cazul in care un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.codrinsgallery.com includ TVA.

Comenzile primite prin intermediul siteului www.codrinsgallery.com sunt procesate de luni pana vineri intre orele 9-17. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre ENG IMPEX SRL, nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

Promotii si concursuri

ENG IMPEX SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.codrinsgallery.com. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau anula promotiile in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Generalitati

ENG IMPEX SRL nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Intregul continut al site-ului www.codrinsgallery.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea ENG IMPEX SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei ENG IMPEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.codrinsgallery.com si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea disputelor va fi de compententa instantelor romanesti.

CUMPARAREA PRODUSELOR

Adaugarea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”, existent in dreptul fiecarui produs, pe pagina de detalii.

Dupa adaugarea produsului in cos, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile, sau de a finaliza comanda respectiva. Daca va razganditi inainte de apasarea butonului de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a plasa comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul ”Finalizare comanda”.

2. Aveti posibilitatea de a va autentifica in contul dumneavoastra de pe site-ul www.codrinsgallery.com, folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirmati comanda apasand butonul “Trimiteti comanda“.

3. Daca nu aveti cont va puteti crea un cont nou, sau puteti continua comanda fara sa va inregistrati, apasand butonul “Conectare ca oaspete“. In urmatorul pas va trebui sa furnizati informatiile de contact, adresa de facturare si cea de expediere si sa alegeti metoda de plata (in prezent este acceptata doar plata la livrare). Dupa completarea tuturor informatiilor de mai sus apasati butonul “Trimiteti comanda“.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre ENG IMPEX SRL, nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

Comenzi telefonice:
Alegeti produsele dorite din magazinul online Codrins Gallery si apelati numarului de telefon 0749 098 888, de luni pana vineri intre orele 9-17. Un consultant va prelua datele dumneavoastra.

Comanda prin e-mail:
Trimiteti un e-mail cu denumirile si codurile produselor dorite, precum si datele dumneavoastra de contact si adresa de livrare la office@codrinsgallery.com. Un consultant va va contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea comenzii dumneavoastra se face prin curier rapid, pe adresa introdusa in zona Adresa de expediere.

Taxele de transport sunt urmatoarele:
– pentru comenzi din Romania: 15 Euro
– pentru comenzi din Europa: 50 Euro
– pentru comenzi din Internationale: 100 Euro

Coletul va fi expediat in 1-5 zile de la momentul procesarii comenzii dumneavoastra, perioada ajungand pana la 10 zile in cazul produselor realizate la comanda. Procesarea comenzilor dumneavoastra este posibila de luni pana vineri intre orele 9-17.

IMPORTANT: In cazul in care doriti sa primiti coletul in alt oras decat cele din lista de mai jos, va rugam sa ne contactati pentru a solicita expeditia pe adresa dorita.

PLATA COMENZII

Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.
In prezent este acceptata doar plata online.